صفحه اصلی / اخبار / بازدید از باغ موزه دفاع مقدس و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم

بازدید از باغ موزه دفاع مقدس و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم

دومین جلسه  همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم، روز یکشنبه ۱۴۰۰/۰۱/۲۲ در محل باغ موزه دفاع مقدس استان قم که به میزبانی حجت الاسلام و المسلمین علی لقمان پور برگزار شد. در این جلسه که دکتر ابوالفضل مظفری ریاست واحد علوم پزشکی، به همراه سید رضا حسینی مدیریت فرهنگی- دانشجویی واحد، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی موسی پور مسئول بسیج اساتید واحد قم، دکتر محمد حیدری ریاست جهاد دانشگاهی استان قم و آقای محمد خامه یار مدیر ستاد اقامه نماز استان قم حضور داشتند.

در این جلسه، حضار پیرامون همکاری طرفین در مورد برپایی یادمان شهدای گمنام  بحث و تبادل نظر کردند. لازم به ذکر است مقرر گردید که هم فکری و  همکاری های مشترکی در خصوص برنامه های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی صورت پذیرد.

باغ موزه دفاع مقدس