صفحه اصلی / اخبار / دیدار سرپرست واحدعلوم پزشکی قم و رئیس مرکزامورطلاب و خانواده های جامعه المصطفی العالمیه

دکتر ابوالفضل مظفری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم به همراه سید رضا حسینی مدیر فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه، در تاریخ ۸ اردیبهشت با حضور در جامعه المصطفی العالمیه ، با حجت‌الاسلام مشایخی، رئیس  مرکز امور طلاب و خانواده‌های جامعه المصطفی(ص) دیدار کردند . در این دیدار حجت الاسلام مشایخی ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند دکتر مظفری در ایام کرونا همچنین پیگیری درمان بیماران جامعه المصطفی گفت : این کار جهادی شما بسیار ارزشمند است و ما باید بتوانیم روحیه جهادی را گسترش دهیم . وی ضمن ارائه پیشنهاداتی برای همکاری های متقابل خواستار بررسی ظرفیت‌های دو مرکز علمی و فرهنگی برای همکاری بیشتر در آینده شد. در این دیدار دکتر مظفری با ارائه گزارشی از روند تاسیس و استقلال واحد علوم پزشکی قم، دغدغه اصلی خود را بیشتر پیرامون حوزه فرهنگی دانست و افزود: ما برای دانشجویان باید کار فرهنگی بیشتری انجام دهیم ، ما سرعت به دانشجو می دهیم اما جهت نمی‌دهیم . وی ضمن تاکید بر تقویت غیرت ملی و دینی دانشجویان ، اردوهای جهادی را یکی از کارهای مفیدو موثر در این  زمینه دانست . در ادامه این دیدار مقرر شد کارشناسان دو مرکز ظرفیت‌های همکاری متقابل این دو مرکز علمی و فرهنگی را شناسایی نموده و برای امضای تفاهم نامه همکاری آماده نمایند. در پایان این دیدار با اهدای لوح و هدایایی از خدمات ارزشمند دکتر مظفری در ایام کرونا، تقدیر به عمل آمد.

دیدار رئیس جامعه المصطفی العالمیه