صفحه اصلی / اخبار / بازدید ازعرصه آموزش بالینی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم

بازدید ازعرصه آموزش بالینی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم

جمعی از اعضای کارگروه اعتباربخشی دانشگاه آزاداسلامی علوم پزشکی قم ازعرصه آموزش دانشجویان رشته پزشکی بیمارستان امام رضا(ع) بازدیدکردند

به گزارش روابط عمومی واحد علوم پزشکی قم؛ مدیرکل آموزش و پژوهش درخصوص لزوم نظارت آموزشی اظهار کرد:
درراستای افزایش کیفیت آموزش دانشجویان پزشکی نظارت وبازدید دوره ای ازعرصه های بالینی مراکزدرمانی آموزشی طرف قراردادبا دانشگاه انجام می گردد.

دکترمحمدعلی قاسم زاده خاطرنشان کرد: با توجه به تفاهم نامه همکاری با بیمارستان های دولتی- خیریه و عمومی غیر دولتی ،دانشجویان درعرصه های بالینی تحت نظر اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم و استفاده از ظرفیت اساتید مدعو مطابق سرفصل های مربوطه دوره های عملی وبالینی را طی می کنند.

وی اولویت اصلی را آموزش اصولی دانشجویان دانست و گفت:
به جهت اهمیت آموزش بالینی رشته پزشکی اولویت اصلی دانشگاه آموزش دانشجویان مطابق استاندارد های وزارت بهداشت است. که این امر مستلزم همکاری همه جانبه دانشگاه علوم پزشکی می باشد.

مدیرکل بهداشت ودرمان دانشگاه آزاداسلامی واحد علوم پزشکی قم نیز دراین بازدید درخصوص اعتباربخشی مراکز اظهار داشت:
با توجه به سنجه های اعتباربخشی ابلاغی این امر به صورت تخصصی درزمینه اعتباربخشی و ارتقاء کیفیت بیمارستان های طرف قرارداد و میزان انطباق با استانداردهای ملی و شناسایی نقاط قوت وضعف آموزشی درکنار حوزه اداره کل توسعه آموزش وپژوهش و با همراهی تیم اعتباربخشی انجام می گردد.

محمدحسین خاکی ارزشیابی مستمر رالازمه وجود آموزشی مبتنی بر شاخص های کیفی دانست وافزود:
ارزشیابی مستمر سنجه های اعتباربخشی درمان باتاکید بررویکرد سیستماتیک ارزشیابی تدوین و پایش شاخص های کیفی و تجزیه و تحلیل آنها از اولویت اصلی این اداره کل است.

قابل ذکر است دراین بازدید که به مدت ۲ساعت به طول انجامید دکترعلی جوادی رییس اداره پژوهش واحد پزشکی، دکترمنیره رموزی مسئول برنامه ریزی بالینی و طوبی کمالیان کارشناس آموزشی نیزحضور داشتند ضمن نشست صمیمی با دانشجویان رشته پزشکی و مسئولین آموزشی بیمارستان امام رضا(ع) درخصوص بررسی وارتقاء مسائل آموزشی بحث وتبادل نظر گردید.

بازدید ازعرصه آموزش بالینی دانشجویان