صفحه اصلی / اخبار / نشست هم اندیشی انتخاب اصلح از دیدگاه امامین انقلاب برگزار شد

نشست هم اندیشی انتخاب اصلح از دیدگاه امامین انقلاب برگزار شد

نشست هم اندیشی ” انتخاب اصلح از دیدگاه امامین انقلاب ” با حضور حجت السلام و المسلمین دکتر خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ ۲۵ خرداد برگزار شد. در این نشست که به همت مدیریت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم، اداره کل توسعه آموزش و پژوهش و با مشارکت بسیج اساتید دانشگاه برگزار گردید؛ جمعی از اساتید دانشگاه حضور داشتند.

در آغاز این نشست، حجت السلام دکتر خسروپناه به ویژگی های رئیس جمهور اصلح از دیدگاه امام خمینی و مقام معظم رهبری اشاره نمود. ایشان توحید، تقوا، علم، مدیریت، استفاده از عقل جمعی، انقلابی بودن و اعتماد به مردم را از ویژگی های رئیس جمهور اصلح بیان داشته و افزود:

مدیریت کشور با دانش ممکن است؛ بعضی به این اعتقاد ندارند. ایشان همچنین گفتند: انقلابی گری یعنی عقلانیت، یعنی معنویت، یعنی عدالت. ما افراد زیادی داریم که خوش فکر هستند( فکورند) امام عقل جمعی ندارند از اینرو نمی توانند مدیر کارآمدی باشند.

این جلسه با پرسش های گوناگون اساتید حاضر در جلسه و پاسخ دکتر خسروپناه به پایان رسید.

لینک مشاهده این نشست در اینستاگرام

سخنرانی حجت السلام خسروپناه