صفحه اصلی / اخبار / اردوی جهادی دانشجویان پزشکی برگزار شد

اردوی جهادی دانشجویان پزشکی برگزار شد

به مناسبت میلاد با سعادت امام علی بن موسی الرضا  (علیه السلام) ،

اردوی جهادی تفرش و آشتیان با نام (( کاروان جهادی سلامت ، منتظران ظهور )) در تاریخ ۴ تیرماه برگزار گردید.

در این اردوی جهادی که به ریاست آقای دکتر مظفری فوق تخصص ریه و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم انجام پذیرفت ، حجت الاسلام زهرا پور معاون نهاد رهبری دانشگاه ، آقای سید رضا حسینی مدیر فرهنگی و دانشجویی ، تعدادی از پزشکان متخصص و جمعی از دانشجویان پزشکی حضور داشتند .
این کاروان جهادی با توجه به هماهنگی قبلی، صبح جمعه در بیمارستان والفجر تفرش مستقر شده و عصر همان روز عازم بیمارستان امام سجاد آشتیان شده و به ویزیت رایگان بیماران پرداختند. قابل ذکر است این اردو تا کنون در شهرهای مختلف مانند :نراق، سرپل ذهاب، دلیجان، محلات و خمین برگزار شده و قرار است در شهرها و استانهای دیگر کشورمان نیز برگزار شود.