صفحه اصلی / اخبار / کارگاه مهارتهای عملی احیا برگزار شد

کارگاه مهارتهای عملی احیا برگزار شد

به همت اداره کل توسعه آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم، کارگاه مهارت های عملی احیا قلبی-ریوی بر اساس پروتکل های  AHA 2020 برگزار شد. این کارگاه ویژه دانشجویان پزشکی  در راستای ارتقاء سطح دانش و مهارت درزمینه ی مهارت‌های عملی احیاء قلبی- ریوی و توجهات ایمنی و بالینی در احیاء بیماران کووید١٩در مرکز مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه ارتقاء توانمندی دانشجویان در انجام مهارت های عملی احیا قلبی-ریوی در تمام گروه های سنی در محیط بالینی بود.

در این کارگاه موضوعاتی از قبیل فشردن قفسه سینه باکیفیت بالا، باز کردن راه هوایی با مانورهای پایه، قرار دادن انواع ایروی پایه، تهویه تنفسی با استفاده از BVM، لوله‌گذاری داخل تراشه و گذاشتن LMA، نحوه برخورد با ایست قلبی و مرور الگوریتم‌های Pulseless arrest، تاکیکاردی و برادیکاری با نبض علامت‌دار، شناسایی دیس ریتمی‌های شایع، کار با دستگاه الکتروشوک و انجام کاردیوورژن و دفیبریلاسیون، تجویز داروهای ضروری در حین احیاء، مدیریت فرایند احیاء به‌صورت شبیه‌سازی بالینی و به‌صورت عملی به فراگیران آموزش داده شد.

دانشجویان پس از فراگیری، مهارت اموخته شده را  روی مانکن تمرین کردند.

مدرس کارگاه: فریبا پرویزی کارشناس ارشد پرستاری و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم