صفحه اصلی / اخبار / حضور مسئول بسیج دانشجویی استان قم در واحدعلوم پزشکی قم

حضور مسئول بسیج دانشجویی استان قم در واحدعلوم پزشکی قم

آقای رفعت نژاد مسئول بسیج دانشجویی استان قم در تاریخ ۱۵ تیرماه با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم با دکتر مظفری سرپرست واحد علوم پزشکی قم دیدار نمود.
در این دیدار که آقایان پرهیز مسئول بازرسی بسیج دانشجویی ، لرستانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی، حجت الاسلام زهرا پور معاون نهاد رهبری  و حسینی مدیر فرهنگی و دانشجویی حضور داشتند ، پیرامون شکل گیری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم مذاکراتی صورت گرفت . همچنین آقای رفعت نژاد  با ارائه گزارشی از برنامه های بسیج دانشجویی در ایام کرونا از خدمات و زحمات گروه جهادی واحدعلوم پزشکی قم به سرپرستی دکتر مظفری تقدیر نمود و مقررشد همکاری بیشتری در راستای اجرای برنامه های مشترک فرهنگی و اردوهای جهادی انجام پذیرد و نشست های مشترک برای بررسی بیشتر ظرفیت های طرفین برگزار شود .