صفحه اصلی / اخبار / اردوی جهادی اساتید و دانشجویان واحدعلوم پزشکی به شهرستان کهک برگزار شد

اردوی جهادی اساتید و دانشجویان واحدعلوم پزشکی به شهرستان کهک برگزار شد

به مناسبت ایام با سعادت عیدسعید غدیرخم عیدامامت و ولایت ،  اردوی 《 کاروان جهادی سلامت ، منتظران ظهور 》 ، در تاریخ جمعه ۸ مرداد در شهرستان کهک استان قم برگزار گردید.

در این اردوی جهادی که به ریاست آقای دکتر مظفری فوق تخصص ریه و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم انجام پذیرفت ، حجت الاسلام موسی پور رئیس بسیج اساتید دانشگاه  ، دکترمعصومی رئیس دانشکده پزشکی ، محمدحسین خاکی مدیرکل بهداشت و درمان ، سید رضاحسینی مدیر فرهنگی و دانشجویی ، تعدادی از پزشکان متخصص و جمعی از دانشجویان علوم پزشکی حضور داشتند .
این کاروان جهادی با توجه به هماهنگی قبلی، صبح جمعه در یکی از هنرستانهای شهرستان کهک مستقر شده و به ویزیت رایگان بیماران پرداختند. در جریان این برنامه جهادی  که تا ساعت ۲ بعداز ظهر ادامه یافت، مسئولان شهرستان کهک ازجمله : امام جمعه ، فرماندار ، فرماندهان سپاه و نیروی انتظامی ، شهردار و رئیس آموزش و پرورش باحضور در محل استقرار کاروان جهادی ، از زحمات و خدمات ارزشمند آنان تقدیر نمودند . قابل ذکر است این اردو تا کنون در شهرهای مختلف مانند : گلپایگان ، خوانسار ، آشتیان ، تفرش ، نراق، سرپل ذهاب، دلیجان ، محلات و خمین برگزار شده و قرار است در شهرها و استانهای دیگر کشورمان نیز برگزار شود .