صفحه اصلی / اخبار / راه اندازی دبیرخانه اردوهای جهادی سلامت دانشگاه آزاداسلامی درواحد قم

راه اندازی دبیرخانه اردوهای جهادی سلامت دانشگاه آزاداسلامی درواحد قم

دبیرخانه اردوهای جهادی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی باحضور دکتر طهرانچی در واحد علوم پزشکی قم افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم پزشکی قم، محمدحسین خاکی دراین خصوص گفت: همزمان با افتتاح مرکز واکسیناسیون دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم  دبیرخانه اردوهای جهادی سلامت دانشگاه با حضور دکتر طهرانچی راه اندازی گردید.
مدیرکل بهداشت ودرمان واحدعلوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: باتوجه اینکه واحد علوم پزشکی قم با محوریت دکتر ابوالفضل مظفری پیشگام در راه اندازی اردوهای جهادی سلامت و ویزیت رایگان در مناطق کم برخوردار بوده است، این دبیرخانه در واحد علوم پزشکی قم فعالیت خود را  آغاز کرد.

وی در ادامه حضور دانشجویان گروهای پزشکی را در اردوهای جهادی سلامت از ویژگی های این حرکت جهادی برشمرد و افزود: باتوجه به اینکه این اردوها همزمان با شیوع ویروس کرونا خدمت رسانی خود را به مناطق کم برخوردار در اولویت خود قرار داده است، فرصتی مناسب برای آموزش دانشجویان و استفاده از ظرفیت ویزیت بیماران را فراهم آورده است.

گفتنی است همزمان با افتتاح دبیرخانه اردوهای جهادی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی  باحضور دکتر محمد مهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی ، با اهدای لوح  اززحمات و مجاهدت های دکتر ابوالفضل مظفری فوق تخصص ریه و رئیس واحد علوم پزشکی قم که پیشگام در راه اندازی این اردوها بوده است تقدیر و قدردانی گردید.

گزارش تصویری: