صفحه اصلی / اخبار / دانشگاه آزاد اسلامی استان قم پیشگام در ارائه خدمات واکسیناسیون

دانشگاه آزاد اسلامی استان قم پیشگام در ارائه خدمات واکسیناسیون

مراکز واکسیناسیون تحت نظر دانشگاه آزاد اسلامی  استان قم  با مدیریت واحد علوم پزشکی این واحد دانشگاهی از ۱۳ مرداد ماه در ۴ مرکزجامع درحال ارائه خدمات به دانشگاهیان و عموم مردم و مشاغل خاص بوده است.

به گزارش روابط  عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم، دکتر ابوالفضل مظفری گفت: با هدف ارائه خدمات جهادی و کنترل ویروس کرونا ، با حمایت جناب دکتر خیری ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان قم باتمام توان و بامشارکت دانشجویان پرستاری،پزشکی ، مامایی وسایر رشته ها  از ۱۳ مرداد ماه، ۴ مرکز واکسیناسیون تحت نظر این واحد فعالت خود را آغاز کردند. رییس واحد علوم پزشکی قم ادامه داد: تاسیس مراکز درمناطق کم برخوردار از اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی قم بود که با حمایت ستاد اقامه نماز استان ومرکز بهداشت دو مرکز درمنطقه طفلان مسلم نیروگاه و محتشم نوقطار راه اندازی گردید. ایشان تنها راه کنترل ویروس و جلوگیری از بستری در مراکز درمانی را واکسینه کردن عموم مردم دربازه زمانی محدود دانست و افزود:  علاوه براستفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی ،انجام واکسیناسیون سراسری  اقشار مردم جامعه تنها راه برون رفت از همه گیری ویروس کرونا است.

دکترابوالفضل مظفری با اشاره به پیشگامی دانشگاه آزاد اسلامی قم دربین مراکز دانشگاهی در انجام واکسیناسیون عموم مردم  خاطر نشان کرد:  با فعالیت ۴ مرکز و یک  مرکز درحال راه اندازی واکسیناسیون توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان قم تعداد حدودا ۶۰ نفر نیروی تخصصی و  پشتیبانی ازطرف این واحد دانشگاهی مشغول ارائه خدمات واکسیناسیون به عموم مردم هستندو تاتاریخ ۲۶ مرداد ماه حدود ۱۴۵۰۰ نفر از افراد را واکسینه نمودند. رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم خواستار مشارکت خیرین سلامت به معنای واقعی درعرصه واکسیناسیون و راه اندازی تعداد مراکز بیشتری درسطح استان قم شد.

گفتنی است در شهر قم ۱۱ مرکز  واکسیناسیون  فعال است که ۴ مرکز تحت نظر دانشگاه آزاد اسلامی  استان قم  می باشد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد علوم پزشکی قم دکتر ابوالفضل مظفری علاوه بر ریاست این واحد دانشگاهی به عنوان فوق تخصص ریه وپزشک جهادگر و مبدع راه اندازی ستاد اردوهای جهادی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی توسط دکتر طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی از وی تقدیرشد.

گزارش تصویری :