صفحه اصلی / اخبار / برگزاری دومین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در سال جدید با حضور ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم

دومین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم در سال  ۱۴۰۰ در محل سالن جلسات دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ابوالفضل مظفری، رئیس شورا، مدیرکل محترم توسعه آموزش و پژوهش دانشگاه، آقای دکتر محمد علی قاسم زاده، دبیر شورا، و کلیه اعضای محترم شورای پژوهشی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا آقای دکتر قاسم زاده، گزارشی مبنی بر نظام مند شدن تصویب پروپزال های دانشجویان و ایجاد ساختار مناسب در روند اجرای پایان نامه های دانشجویان پزشکی و روانشناسی بالینی ارائه نمودند. همچنین راهکارهایی در خصوص بهبود کیفی و کمی تولیدات علمی دانشگاه  بویژه در حوزه طرح های پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی مطرح گردید. درادامه این جلسه به بیان اهداف کلان و برنامه های عملیاتی اداره کل توسعه آموزش و پژوهشی در سال ۱۴۰۰ پرداخته شد و ابراز امیدواری شد که با مساعدت مادی و معنوی هر چه بیشتر مسئولین و پژوهشگران روند صعودی در حوزه پژوهش بیش از پیش ادامه یابد.
در این راستا مصوب گردید از ظرفیت و پتانسیل اعضای محترم هیات علمی علوم پزشکی استفاده بیشتری گردد و در جهت افزایش کیفی سطح پایان نامه ها بنابر شرایط خاص از اساتید مشاور نیز استفاده شود. همچنین مقرر شد در جهت بهبود و رفع نواقص فعلی مرکز صلاحیت های بالینی کارگروهی در این راستا تشکیل و در خصوص تجهیز مناسب این مرکز اقدامات مفیدی صورت پذیرد.