صفحه اصلی / اخبار / آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی پزشکی، در روز پنجشنبه ۱۸ شهریور در واحد مستقل علوم پزشکی قم برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم، آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی پزشکی، در روز پنجشنبه ۱۸ شهریور در واحد مستقل علوم پزشکی قم برگزار گردید.
دکتر محمد علی قاسم زاده، مدیرکل توسعه آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم در گفتگو با روابط  عمومی این واحد تشریح کرد: آزمون‌های جامع کشوری علوم پایه و پیش‌ کارورزی دانشجویان پزشکی در این واحد، در روز پنجشنبه  ۱۸ شهریور در دو نوبت صبح و بعداز ظهر با حضور ۵۸ دانشجو برگزار گردید. وی افزود هر یک از آزمون های علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور برگزار می گردد و هدف از آن ها ارزیابی دانش و تخصص دانشجویان رشته های پزشکی پیش از ورود به مرحله فیزیوپاتولوژی و دوره کارورزی می باشد.
در واقع دانشجویان با کسب نمره قبولی در این آزمون ها، آمادگی خود را جهت حضور در مرحله ای دیگر از دوران تحصیل خود اعلام می کنند. آزمون های علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی در موعد مقرر و به صورت همزمان در مراکز قطب برگزار کننده آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی برگزار می شوند.
این آزمون تحت نظارت آقای حسینی نیا مدیرکل محترم حراست دانشگاه، سرکار خانم تبرایی معاونت محترم دانشکده پزشکی و آقای احمدی راد مسئول برگزاری امتحانات واحد علوم پزشکی با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد.

آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی پزشکی