صفحه اصلی / اخبار / نشست ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با نمایندگان دانشجویان گروه های علوم پزشکی قم

نشست ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با تعدادی از نمایندگان دانشجویان گروه های مختلف رشته های علوم پزشکی قم در روز چهارشنبه مورخ ۲۴ شهریور برگزار گردید .
در این نشست که تعدادی از مدیران این واحد نیز حضور داشتند؛ مسائل و مشکلات دانشجویان  واحد علوم پزشکی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست حجت الاسلام دکتر خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم، از دانشجویان خواست در مسائل و مشکلات مختلف یاریگر دانشگاه باشند . وی همچنین از زحمات دانشجویان علوم پزشکی در ارائه خدمات مناسب در ایام کرونا ، همچنین ارائه خدمات در مراکز مختلف واکسیناسیون تقدیر نمود.