صفحه اصلی / اخبار / از خیرین و دانشجویان مراکز واکسیناسیون تجلیل شد

از خیرین و دانشجویان مراکز واکسیناسیون تجلیل شد

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از مدافعان سلامت، تلاشگران مراکز واکسیناسیون دانشگاه آزاداسلامی واحدعلوم پزشکی قم درتاریخ ۷مهر درتالار غدیر این دانشگاه برگزار شد . دراین مراسم که تعدادی از خیرین کمک کننده به مراکز واکسیناسیون ،جمعی از اساتید دانشگاه ، روئسای بسیج اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه ،جمعی از دانشجویان واکسیناتور چهار مرکز واکسیناسیون دانشگاه حضور داشتند، سردار موحد جانشین سپاه علی بن ابیطالب سخنانی بیان نمود . وی ضمن تقدیر از مدافعان سلامت ،کارآنان را همانند مجاهدت رزمندگان دوران دفاع مقدس ارزشمند دانست و از خدمات آنان تقدیر نمود . در آغاز این مراسم دکترابوالفضل مظفری فوق تخصص ریه و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان در این مراسم ، گزارشی از فعالیت های مراکز واکسیناسیون ، اردوهای جهادی برگزار شده و سایر خدمات ارائه شده در ایام بیماری کرونا ارائه نمود. در پایان این مراسم، با اهداء لوح و هدایایی از خیرین و دانشجویان واکسیناتور تجلیل به عمل آمد.