صفحه اصلی / اخبار / بازدید مدیر مراکز رشد و تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از واحد علوم پزشکی قم

بازدید مدیر مراکز رشد و تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر جلال حیدربیگی روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۷/۰۷ در بازدید از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم و  در نشست مشترک با  ریاست واحد، مدیران اداره کل توسعه آموزش و پژوهش، اداره کل بهداشت و درمان، اظهار کرد: «مجموعه و معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اولویت اصلی خود را برای ایجاد تحرک بیشتر در استان‌ها برای ارائه خدمات به جامعه و درآمد زایی و کاهش وابستگی به منابع شهریه‌ای قرار داده و اکنون شرایط و تسهیلات مناسبی برای مشارکت واحدهای دانشگاهی و اعضای هیئت علمی ایجاد شده است.

ایشان هدف کلی از بازدید را تاسیس مرکز رشد در حوزه سلامت و مرکز تحقیقات در واحد علوم پزشکی قم عنوان کرد . مدیر مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات پیش‌ بینی‌ شده برای مرکز تحقیقات علوم اعصاب و مرکز رشد فن آوری های نوین سلامت به‌منظور ارزیابی وضعیت آنها و صدور موافقت اصولی و راه‌اندازی این مراکز بازدید کرد.