صفحه اصلی / اخبار / حضور گروه جهادی علوم پزشکی قم در شهر فردو

حضور گروه جهادی علوم پزشکی قم در شهر فردو

در ادامه فعالیت های جهادی ، کاروان جهادی سلامت ، منتظران ظهور  دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم ، این گروه با استقرار در شهر فردوی قم، به ارائه خدمات پزشکی پرداختند.
در این گروه که دکتر ابوالفضل مظفری، فوق تخصص ریه، دکتر نجفی متخصص مغز و اعصاب و خانم دکتر لطیفی متخصص زنان و جمعی از دانشجویان علوم پزشکی حضور داشتند، خدمات پزشکی خود را به بیماران مراجعه کننده ارائه دادند.
 این برنامه که با همکاری شورای اسلامی بخش فردو صورت گرفت، بیماران روستاهای اطراف با مراجعه به محل استقرار این کاروان جهادی ، مورد معابنه پزشکان متخصص قرار گرفتند.
امام جمعه ، مدیر جمعیت خد مت رسانی فاطمی ها و رییس شورای اسلامی فردو با حضور در درمانگاه  محل استقرار گروه جهادی ،که با استقبال پرشور مردم منطقه مواجه شده بود، از حضور آنان در این منطقه قدردانی کردند.