آخرین خبرها
صفحه اصلی / اخبار / انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم و جمعیت هلال احمر

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم و جمعیت هلال احمر با حضور دکتر ابوالفضل مظفری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم ‌پزشکی قم و  آقای محسن بهرامی رییس جمعیت هلال احمر استان قم منعقد گردید.

دکتر ابوالفضل مظفری سرپرست واحد علوم‌ پزشکی در این جلسه گفت: در واحد علوم پزشکی قم نهایت تلاش را برای ارتقای کیفیت آموزش‌، پژوهش، توانمندسازی دانشجویان و مهارت افزایی آنان در زمینه‌های مختلف مدنظر قرار گرفته تا دانشجویان پس از فراغت از تحصیل آمادگی لازم جهت ورود به عرصه‌های مختلف در جامعه را داشته باشند.
دکتر مظفری افزود: آموزش‌های مربوط به کمک‌های اولیه و چگونگی مواجهه با حوادث در هنگام وقوع آن یکی از مهم‌ترین آموزش‌هاست که می‌تواند در حفظ سلامت دانشجویان به ویژه دانشجویان خوابگاهی تأثیر بسزایی داشته باشد و موجب ترویج آن در سطح خانواده‌ها شود.

همچنین آقای بهرامی رئیس جمعیت هلال احمر استان قم ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن این تفاهم‌نامه، شاهد آشنایی بیش از پیش اقشار مختلف جامعه و همچنین دانشگاهیان با اصول و اهداف هلال احمر و مهارت‌های مختلف مرتبط با آن باشیم.

وی افزود با توجه به زمینه های علمی مشترک و به منظور گسترش همفکری و همکاری های تحقیقاتی و آموزشی و با توجه به ضرورت برنامه ریزی جهت توسعه منابع انسانی مورد نیاز طرح های توسعه ای در کشور و ورود به عرصه فعالیت های اقتصادی و به منظور بهره برداری بهتر از توان علمی و امکانات طرفین اعمم از فضا و تجهیزات آموزشی موجود در استان و با توجه به نقش غیر قابل انکار مراکز علمی و دانشگاهی در حل معضلات و مشکلات فراروی دستگاه ای اجرایی، تفاهم نامه همکاری میان جمعیت هلال احمر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم بتوانند در توانمندسازی اقشار گوناگون جامعه گام موثری بردارد.

به گزارش اداره کل توسعه آموزش و پژوهش، در این جلسه که معاونین محترم جمعیت هلال احمر استان قم، مدیران اداره کل توسعه آموزش و پزوهش و مدیران اداره کل بهداشت و درمان واحد علوم پزشکی حضور داشتند،در مورد همکاری های  علمی، آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و ترویجی، فرهنگی و جهادی در موضوعات مرتبط با علوم پزشکی، سلامت و ترویج زمینه های مرتبط بین دانشگاه و جمعیت مذاکره گردید.