صفحه اصلی / اخبار / به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار تقدیر و تشکر از پرستاران گرامی صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم، به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار تقدیر و تشکر از پرستاران گرامی بیمارستان آیت الله گلپایگانی و درمانگاه شبانه روزی نور صورت پذیرفت.
این مراسم با حضور رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک قم، روابط عمومی و مدیرکل بهداشت و درمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم، مدیر و هیئت امنا آستان مقدس امامزاده سیدعلی علیه السلام، گردان یکم امام حسین علیه السلام و بسیجیان پایگاه حضرت مهدی (عج) امامزاده انجام شد.
در این مراسم که پرچم حرم حضرت ابوالفضل(ع) نیز جهت تبرک آورده شده بود، شاخه گل و هدیه ای به رسم یادبود به پرستاران اهدا گردید.