صفحه اصلی / اخبار / جلسه شورای گروه علوم پایه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد علوم پزشکی قم، جلسه شورای گروه علوم پایه پزشکی، صبح روز چهارشنبه مورخ ۲۴ آذر ماه در محل دانشکده پزشکی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی قم با حضور اساتید محترم،  دکتر محمد بربرستانی ، دکتر محمد دخیلی، دکتر محمدرضا یزدیان، دکتر محمد خوشرو، دکتر علی جوادی، دکتر الهام رمضانی ، دکتر نیره ساجدی و نیز  دکتر احمد معصومی ریاست محترم و سرکار خانم مریم تبرایی معاون محترم دانشکده پزشکی و دکتر احسان رئیس عبدالهی مدیر گروه علوم پایه پزشکی،  تشکیل گردید.

در این جلسه ضمن بحث و تبادل نظر و اتخاد تصمیات مقتضی در خصوص مهمترین موضوعات آموزشی و پژوهشی در مقطع علوم پایه پزشکی، بر ارتباط بیشتر دانشکده پزشکی با سایر گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم به ویژه دانشکده علوم پایه تاکید گردید. در این رابطه بر هدایت پایان نامه های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) در رشته های غیرپزشکی به صورت مشترک با اساتید دانشکده پزشکی به منظور استفاده از ظرفیت های اعضای هیأت علمی دانشگاه و هم افزایی بیشتر در این حوزه تاکید شد. همچنین ضمن تاکید بر لزوم حفظ کرامت و شأن اساتید دانشگاه و توجه بیشتر به این مقوله، در خصوص جذب اعضای هیئت علمی متناسب با نیازهای موجود و نیز بازنگری برخی از روش های آزمایشگاهی مبتنی بر روش ها و تجهیزات جدید و روزآمد توافق گردید.

همچنین در این جلسه مصوب شد جهت ارتقاء دانش و بازآموزی دانشجویانی که دوره علوم پایه پزشکی را طی کرده اند، جلسات تکمیلی و بازآموزی مباحث علوم پایه مرتبط (فیزیولوژی، آناتومی، بیوشیمی، ایمونولوژی و …) منطبق با نیازهای مقطع فعلی دانشجویان  توسط اساتید علوم پایه طراحی و با هماهنگی دانشکده اجرا گردد.